Wanita Ini Dikurung Di Dlm Lubang. Apabila Jiran-Jiran Ingin Membantunya, Mereka Terkejut Sebenarnya Wanita Ini…

Pada suatu hari, terdapat seorang netizen ketika menghadiri majlis perkahwinan saudaranya, dia mendengar bahawa di sekeliling kawasan mereka terdapat seorang wanita yang telah terkurung di dalam sangkar untuk beberapa waktu, tetapi tidak ramai yang melihatnya secara peribadi.

Kerana rasa ingin tahu, dia mencari wanita ini untuk bercakap, dan ternyata dia benar-benar menemuinya!

Loading...

Dia sangat terkejut dengan apa yang dilihatnya … Seorang wanita berambut panjang, terkurung di penjara bawah tanah, dengan hanya kepalanya naik. Ketika mereka menatap satu sama lain, wanita yang terkunci segera menjerit,

“tolonglah saya! Bantu saya!” .. Keadaan di mana dia ditahan sangat menyedihkan, jadi tidak ada layang-layang untuk manusia!

Di atas kepala wanita ini, terdapat batang besi yang menutupi ruang bawah tanah, selain terdapat dua batu besar di atasnya! Dia segera berlari untuk mencari saudara lelaki saudaranya, untuk membebaskan wanita … Tetapi semua orang hanya berkata, “jangan pernah membeaskannya!”

Nampaknya wanita ini mengalami penyakit mental, dia dikunci oleh ibu bapanya. Tetapi kerana dia tidak mempunyai hati, dia masih memberitahu ini kepada polis.

Wanita ini kini berumur 45 tahun, kerana menderita penyakit mental, apabila kesakitan berulang, dia akan merosakkan barang-barang di sekelilingnya, seperti memusnahkan kaca rumah jiran, atau mengepung kereta. Ibu bapanya tidak dapat berbuat apa-apa tetapi mengunci dia!

Terakhir, wanita ini dibawa ke hospital mental untuk rawatan. Dan kedua orang tuanya kini menjadi subjek perbualan di sekeliling orang.

Apakah pendapat anda tentang langkah-langkah yang diambil oleh kedua ibu bapa?

Sumber : kisahbenar

Loading...